DE WEEK

On the way to PlanetProof Week 2021

Van 13 t/m 19 september is de allereerste On the way to PlanetProof Week. SMK (Stichting Milieukeur) werkt samen met supermarkten, merkfabrikanten en andere ketenpartijen om aandacht te vragen voor duurzamere voedselproducten met het onafhankelijke keurmerk On the way to PlanetProof.  
Tijdens de campagneweek worden consumenten extra bewust gemaakt dat ze met On the way to PlanetProof gemakkelijk een duurzamere keuze kunnen maken in de supermarkt.

Producten die zijn gecertificeerd met On the way to PlanetProof zijn beter voor natuur, én klimaat, én dier: aardappelen, groenten en fruit, een groot assortiment van zuivelproducten, zoals melk, yoghurt, boter, kaas, en eieren. Ook bloemen en planten komen steeds meer met het keurmerk beschikbaar.

On the way to PlanetProof is door het grote aanbod van diverse duurzamere producten één van de grootste topkeurmerken* in de Nederlandse supermarkten. Dit is een enorme duurzaamheidsprestatie van de hele keten en de consument: Samen met boeren, supermarkten, én consumenten, zijn we On the way to PlanetProof!

*De consumenten voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal beoordeelt On the way to PlanetProof als ‘topkeurmerk’ voor voeding.  


 

Doe mee en download de campagne materialen

Bekijk hieronder de campagnematerialen die op het moment beschikbaar zijn. Er zal richting de Week meer materiaal vrijkomen, zoals socials en persberichten. 

  • Download campagnelogo’s On the way to PlanetProof Week 2021 (klik op de logo's voor de ZIP-files)

Beeldbank (vrij van copyrights)

Klik op de foto’s om deze in hoge resolutie te downloaden. Ze zijn vrij van copyrights. Deze beeldbank wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe foto's.

On the way To PlanetProof Akker On the way To PlanetProof Biodiversiteit

On the way To PlanetProof Lieveheersbeestje On the way To PlanetProof Tomaten

 On the way To PlanetProof Sla On the way to PlanetProof tulpen

On the way To PlanetProof Aubergine 

On the way to PlanetProof aardbeien in kas On the way to PlanetProof aardbeien in bakje

On the way to PlanetProof paprika's  On the way to PlanetProof Regenwater opvangen naast kas  

On the way To PlanetProof Koe  

On the way To PlanetProof Koe bij borstel On the way To PlanetProof Koeien eten gras

 

 

Meer informatie