Trainingen voor adviseurs, teeltbegeleiders, kwaliteitsmanagers e.a.

Voor adviseurs, teeltbegeleiders, kwaliteitsmanagers e.a.

SMK organiseert trainingen voor adviseurs, teeltbegeleiders, kwaliteitsmanagers e.a., omdat er vraag is naar informatie en begeleiding bij de implementatie van het schema op de teeltbedrijven en over het On the way to PlanetProof certificatieproces.

Training
De trainingen worden gegeven door projectleiders van SMK. Na de training zijn deelnemers volledig op de hoogte van het On the way to PlanetProof certificatieschema, de voorbereiding voor de inspecties en het verloop van de inspecties zelf.

Data en locatie 2020
Er zijn op dit moment twee trainingen gepland op:

  • Donderdag 30 januari van 10:00 - 15:00 uur
  • Donderdag 5 maart van 10:00 - 15:00 uur 

Via dit online aanmeldingsformulier kunt u aangeven dat u geïntereseerd bent voor een training. U ontvangt dan t.z.t. een uitnodiging.  

Kosten
Per deelnemer kost een training €350. Het tarief voor elke tweede persoon (en verder) van hetzelfde bedrijf is €250. Dit is inclusief lunch.

Trainingen op aanvraag

SMK biedt ook maatwerktrainingen op aanvraag. Dit kan een training zijn bij SMK of een in-company training op locatie. Het onderwerp van de training wordt afgestemd op uw behoeften. De training wordt gegeven door projectleiders van SMK en kan indien gewenst worden aangevuld met een presentatie door een certificatie instelling en/of teeltadviseur. Neem contact op met SMK (smk@smk.nl / 070-3586300) voor meer informatie.