Trainingen voor adviseurs, teeltbegeleiders, kwaliteitsmanagers e.a.

Voor adviseurs, teeltbegeleiders, kwaliteitsmanagers e.a.

SMK organiseert trainingen voor adviseurs, teeltbegeleiders, kwaliteitsmanagers, omdat er vraag is naar informatie en begeleiding bij de implementatie van het schema op de teeltbedrijven en over het On the way to PlanetProof certificatieproces.

Training
De trainingen worden gegeven door projectleiders van SMK. Na de training zijn deelnemers volledig op de hoogte van het On the way to PlanetProof certificatieschema, de voorbereiding voor de inspecties en het verloop van de inspecties zelf.

Data 2021
De trainingen zullen online plaatsvinden. Een training bestaat uit twee dagdelen. Er is op dit moment nog geen datum gepland.   

Via dit online aanmeldingsformulier kunt u aangeven dat u geïntereseerd bent voor een training. U ontvangt dan t.z.t. een uitnodiging.  

Kosten
Per deelnemer kost een training €350. Het tarief voor elke tweede persoon (en verder) van hetzelfde bedrijf is €250. 

Trainingen op aanvraag

SMK biedt ook maatwerktrainingen op aanvraag (op locatie of online). Het onderwerp van de training en de tijdsduur wordt afgestemd op uw behoeften. De training wordt gegeven door projectleiders van SMK en kan indien gewenst worden aangevuld met een presentatie door een certificatie instelling en/of teeltadviseur. Neem contact op met SMK (smk@smk.nl / 070-3586300) voor meer informatie.