Bestaande keurmerkhouders Milieukeur > In 4 stappen naar PlanetProof

'On the way to PlanetProof' is een andere en internationale naam voor Milieukeur; de duurzaamheidscriteria van PlanetProof zijn volledig identiek aan die van Milieukeur.
Per 1-1-2019 wordt Milieukeur voor plantaardige producten vervangen door PlanetProof.

Voor bestaande keurmerkhouders Milieukeur Plantaardige producten is certificering voor PlanetProof eenvoudig en gaat in vier stappen:

Stap 1

Neem contact op met uw certificatie instelling voor certificering voor PlanetProof.

Stap 2

Logobestanden PlanetProof, met uw individuele registratienummer, kunt u opvragen via de online tool op deze website. Na onze goedkeuring ontvangt u hoge en lage resolutie bestanden (JPG en PNG).

Stap 3

Certificering voor PlanetProof Plantaardige producten betreft een eenvoudige administratieve controle op het 'Aanvullend Besluit Algemene Voorwaarden Milieukeur Plantaardige producten'. Dit Aanvullend besluit kunt u downloaden via de betreffende productgroep. Het gaat daarbij om de toepassing van naam en logo PlanetProof op communicatiedragers als website, brochures, verpakkingen, folders e.d.

Stap 4

Na goedkeuring van uw certificatie instelling ontvangt u het PlanetProof certificaat als ‘add-on’ op uw bestaande Milieukeur certificaat.